NEWS: "Back to the Future, Buddies" recipe for the month of October is: Sweet Portuguese Bread.
Bake along and link up your bread. The closing date is October 31st.
NEWS: La ricetta del mese di ottobre del gruppo “Back to the Future, Buddies” è il: Pane Dolce Portoghese.
Il termine di partecipazione è il 31 ottobre.

Sep 23, 2012

Domed Pumpkin Little Cakes - Cupolette alla Zucca

   English / Italiano

After baking the Pumpkin Whoopie Pies, here's how I've made these delicious domed pumpkin little cakes:

  1. Make a hole into your little cake (baked and cold) and fill with apricot jam.
  2. Close it (with the dough you've take out to make the hole) and brush it all around with apricot jam.
  3. Cover it with melted chocolte,
  4. add your favourite decorations,
  5. and let dry.
To make them, I've used this wonderful pan: 
Per prepararle ho utilizzato questa pratica forma:


Dopo aver fatto i  Whoopie Pie alla Zucca, ecco come ho preparato queste squisite cupolette ricoperte di cioccolato:
  1. Fare un buchino nella cupoletta cotta e raffreddata e riempirla con confettura di albicocche.
  2. Richiudere (con l'impasto che avete tolto per fare il buchino) e spennellarla con confettura di albicocche.
  3. Glassare con cioccolato fuso,
  4. aggiungere le vostre decorazioni preferite
  5. e lasciare asciugare.


I've submitted this recipe to: 
Con questa ricetta ho partecipato a



La Cocina de Leslie, 

Food of the Month Club "October 2012"









  Sign up to my free Newsletter. Iscriviti alla mia Newsletter gratuita.
To validate, please check your email (or spam folder) and press on the confirmation link. 
Per validare l'iscrizione, premi il link di conferma che riceverai per email (controllare la casella di posta indesiderata).


4 comments:

MANY THANKS for your Feedback - IL VOSTRO COMMENTO MI STA A CUORE!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...