NEWS: "Back to the Future, Buddies" recipe for the month of June/July/August is: Brunkans Langa (Graham Flour Sourdough Bread).
Bake along and link up your bread. The closing date is August 31st.
NEWS: La ricetta del mese di giugno/luglio/agosto del gruppo “Back to the Future, Buddies” è: Brunkans Langa (Pane con lievito madre alla Farina di Graham).
Il termine di partecipazione è il 31 agosto.

Dec 3, 2012

Ginger and Spice Biscuits - Biscotti allo Zenzero e Spezie

                  English / Italiano


(recipe from the book: "The Twelve Days of Christmas", with the kind allowance of Ms T. Ashley, the author - Ricetta tradotta dal libro ""The Twelve Days of Christmas", con il gentile permesso di Ms T. Ashley, l'autrice)

Do you remember last April when I baked and posted about the delicious Revel Cake based on T. Ashley’s recipe? Well, I’ve been longing for ages to bake her Ginger and Spice Biscuits from the book “The Twelve Days of Christmas” and finally the right season has come.
...I really shouldn’t have waited that long: they’re too good to be eaten only at Christmas time!
I didn’t make Christmas Tree Biscuits but huge gingerbread men. 

Unfortunately I didn’t have the time to decorate them…some little mice found them and only left the crumbs behind!

Vi ricordate il delizioso “Revel Cake” che ho preparato lo scorso aprile seguendo la ricetta di Trisha Ashley? Nello stesso libro ho trovato la ricetta per fare i biscotti allo zenzero e spezie e ho atteso con tanta impazienza l’arrivo della giusta stagione…E quanto mai ho atteso tanto!!! Sono così buoni, croccanti, speziati che è un vero peccato mangiarli sono per le feste natalizie.
Non ho preparato i biscotti d’appendere all’albero di Natale, ma degli omini, anzi, omoni!
Purtroppo non ho fatto in tempo a decorarli… due topolini li hanno scovati, e a me son rimaste poco più delle briciole! 


Ingredients (please find my changes in read):
4 oz (100 g) butter
8 oz (225 g) plain flour
6 oz (175 g) soft brown sugar
1 small egg, beaten
1 level teaspoon of ground ginger
1 level teaspoon ground cinnamon
1/2 level teaspoon ground cloves (optional) (I’ve added a pinch)

Ingredienti (in rosso i miei cambiamenti):
100 g di burro
225 g di farina
175 g di zucchero di canna
1 uovo piccolo, sbattuto
1 cucchiaino raso di zenzero in polvere
1 cucchiaino raso di cannella in polvere
1/2 cucchiaino di chiodi di garofano macinati livello (opzionale) (ne ho messo un pizzico)


Method:
Sieve the flour and spice into a bowl and then add the butter, chopped into bits.
Rub it into the flour between your thumb and fingers (as you do with short-crust pastry).
When you have a mix like fine breadcrumbs, add the sugar and most of the egg, then knead lightly into a firm dough.
Add the rest of the egg if necessary.
(I’ve put the ingredients into a food processor and pulsed about 10 times (checked the “breadcrumbs”), then added most of the egg.
Put the dough in a bowl, cover with cling film an place in the fridge for at least half an hour. (This makes it easier to roll out and cut).
Heat the oven to 190°C, 375°F, gas mark 5.
Grease a couple of baking trays (I’ve used parchment paper).
Roll the dough out fairly thinly on a lightly floured board, then cut out shapes as desired: you can get Christmas cutters, but gingerbread men also look good on the tree.
If you just want round biscuits, then roll the dough into a long cylinder shape and slice thinly.
(I rolled out the dough on the parchment paper, pressed the cookie cutters into it and placed it in the freezer for 10 minutes: the cookies didn’t lose their shape when transferred to the baking sheet).
Pierce each biscuit so it can be hung from a thread or ribbon (I use a chopstick), then place on the backing tray, well spaced.
Bake for about ten minutes, until light golden brown at the edges, but keep an eye on them!
Remove and place on wire rack to cool.
I ice mine by mixing a little icing sugar and water with natural food colouring in egg cups (add water in drips, it needs to be quite thick) and then I use a small nylon paintbrush I keep just for this purpose (wash new one before use) to blob, trickle and write on the biscuits. This is the fun bit…Allow to go hard.
  
Procedimento:
In una ciotola, setacciare la farina e le spezie, poi aggiungere il burro tagliato a pezzetti.
Strofinare il burro e la farina tra il pollice e le altre dita (come per la pasta frolla).
Quando la miscela assomiglia a del pangrattato, aggiungere lo zucchero e la maggior parte dell' uovo, quindi impastare delicatamente.
L’impasto diventerà sodo (se troppo sodo, aggiungere il resto dell'uovo).
(Io ho messo gli ingredienti nel robot da cucina e pulsato per circa 10 volte, poi ho aggiunto parte del uovo).
Mettere l'impasto in una ciotola, coprire con pellicola trasparente un porre in frigo per almeno mezz'ora. Questo renderà più facile stenderlo e tagliarlo.
Riscaldare il forno a 190°C.
Ungere un paio di teglie (ho utilizzato della carta da forno).
Stendere la pasta piuttosto sottile su una superficie leggermente infarinata, quindi intagliare i biscotti: si possono intagliare delle decorazioni natalizie, ma anche gli omini di pan di zenzero sono splendidi se appesi all’ albero di Natale.
(Se desiderate fare dei biscotti rotondi, formate un salsicciotto e tagliatelo a fettine sottili).
(Dopo aver steso l' impasto ho intagliato i biscotti e messo la teglia nel congelatore prima di staccarli. Ciò mi ha permesso di mantenere intatta la loro forma)
Forare ogni biscotto in modo che possa essere appeso ad un nastrino (io uso un bastoncino cinese), poi disporli nella teglia, ben distanziati tra loro.
Cuocere nel forno per una decina di minuti, fino a quando i bordi non saranno di un chiaro colore dorato – teneteli d’occhio!
Sfornare e mettere su una griglia a raffreddare.
Per fare la glassa:
Io mescolo lo zucchero a velo con acqua e colorante alimentare naturale in piccoli contenitori (porta uova).
Aggiungere l’acqua a gocce, in quanto la glassa deve risultare abbastanza densa.
Per decorare o scrivere sui biscotti, io utilizzo un pennello fine in nylon, acquistato esclusivamente per questo scopo.
Lasciar seccare bene la glassa.



Where to buy the book: Dove acquistare il libro:


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6 comments:

  1. Oh my...those gingerbread men are adorable!!! I love the little hat and ties and buttons. They will be great decorated. I think I would have liked those better than the cake. (the cake was very strong) Great job with the cookies!!!

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  2. Your gingerbread men are truly innovative -- and very cute. Love the intricate hats, buttons and scarves. Thanks for sharing.

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  3. So cute! I wish I tried these instead of the gingerbread baby cakes!

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MANY THANKS for your Feedback - IL VOSTRO COMMENTO MI STA A CUORE!

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